Tarieven

Tarieven

Tarieven behandeling per 1 februari 2014

Volwassenen €    90,00
Kinderen €    50,00
Dyslexie 10 behandelingen €  300,00

 

Behandeling uitsluitend op afspraak, telefonisch of per e-mail en tegen contante betaling. Na betaling ontvangt u per mail een factuur. Indien u verhinderd bent laat dit dan tenminste 48 uur van tevoren weten anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Mijn praktijk is sinds kort verhuisd en thans gevestigd op het terrein van de oude Isabella kazerne in Vught. De Isabella kazerne is gelegen op het terrein waar van oudsher Fort Isabella gevestigd was. De waterwerken en de weg ernaartoe herinneren nog aan het oorspronkelijk stervormige patroon van dit fort.

Behandelingen vinden thans plaats in 'Fort Isabella' aan de Reutsedijk 9, gebouw 9, kamer 109 te Vught. Op aanvraag is het mogelijk thuis te worden behandeld waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

 

Disclaimer

De therapie is zeer succesvol en wetenschappelijk bewezen, echter op de resultaten van de behandelingen worden geen garanties gegeven.

Behandeling met de Chiren maakt de reguliere geneeskunde niet overbodig. De cliënt is en blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar keuze en de behandeling geschiedt op eigen risico.

Bestaande medicatie en andere therapieën kunnen uitsluitend in overleg met de behandelende arts/therapeut worden aangepast of beëindigd.

Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. De inzichten en adviezen zijn ter ondersteuning en niet ter vervanging van de reguliere medische gezondheidszorg.