Welkom!

Mijn naam is .....

Monique Wanders

Monique Wanders (1960), ben getrouwd en moeder van 3 dochters Kirsten, Sophie en Flo. Toen ik trouwde met Norbert breidde ons gezin zich uit met zijn 2 dochters Meike en Mare.

Voorheen heb ik veelal gewerkt als office manager. Daarin kwamen mijn kwaliteiten als energiek, belangstellend, gedreven en nauwgezet naar voren.

Een schildklierafwijking zorgde ervoor dat ik bewuster omging met voeding en stress. Het nodigde mij als het ware uit om zelf actief met natuurlijke middelen het genezingsproces te bevorderen en raakte daardoor bijzonder geïnteresseerd in de wonderlijke werking van stofwisselings- en genezingsprocessen van de mens. Ik bestudeerde levenswijzen en interessante theorieën op gezondheidsgebied en heb diverse opleidingen afgerond zoals Vitaliteitscoach, Trainer Hormoonfactor (hormoonbalans), Natuurvoedingsadviseur, Groene Kookacademie en Biontologie, waarvoor ik de opleiding gevolgd heb aan de Health Angel Academy, Institute of Applied Biophoton Sciences.

De basis van mijn praktijk is Biontologie. Deze holistische visie op het functioneren van de mens bestudeert biofotonen, het lichaamseigen licht dat mensen, dieren en planten in zich dragen en uitstralen. Middels de Chiren, een instrument dat de kracht van lichaamslicht kan meten en herstellen, kan de biofotonen-coherentie (samenhang) worden beïnvloed en gereguleerd. Zo keert er harmonie terug in de basis van ons wezen, wat het zelfgenezend vermogen stimuleert.

De gevolgde opleidingen en het proces in levenslessen binnen mijn dagelijkse leven en werk, hebben mij ervaring en levenswijsheid gegeven wat ik graag meeneem om iedereen die ik mag helpen zo goed mogelijk te ondersteunen.

De positieve en vaak verrassende feedback van mijn cliënten voedt mijn passie voor deze fascinerende en vooral effectieve therapeutische aanpak. Voel u welkom om te informeren naar de mogelijkheden. Ik draag met liefde en plezier bij aan uw vitaliteit en gezondheid en heet u van harte welkom in mijn praktijk.

Mijn praktijk is gevestigd in een oud monument in Vught: 'Fort Isabella' aan de Reutsedijk 9.