De Chiren

De Chiren

Voor de metingen wordt een speciaal ontwikkeld instrument gebruikt, de 'Chiren'. De metingen zijn zowel zichtbaar via het scherm, als hoorbaar via toonhoogtes.

Biofotonen Therapie

Biofotonen Therapie

Door het vasthouden van een goudkleurige staaf wordt het meten met de meetpen mogelijk.

Biofotonen Therapie

Biofotonen Therapie

Met een meetpen wordt op ca. 120 acupunctuurpunten op de handen en voeten gemeten waar in het lichaam zich verstoringen bevinden.

Biofotonen Therapie

Biofotonen Therapie

Deze acupunctuur punten liggen op de zogeheten meridianen, die corresponderen met de verschillende organen in het lichaam.

Blue Light

Blue Light

Een gedeelte van de behandeling bestaat uit het vasthouden van de glazen staven. De informatie uit de Chiren kan op deze manier ontvangen worden door de biofotonen in uw lichaam.

Vitaliteitscoach

Vitaliteitscoach

Vanuit de hiernaast genoemde invalshoeken inspireer ik u graag om vitaal te kunnen leven.


Laatste nieuws

Monique Wanders Vitaliteitspraktijk

De praktijk is gevestigd op het terrein van de oude Isabella kazerne in Vught. De Isabella kazerne is gelegen op het terrein waar van oudsher Fort Isabella gevestigd was. De waterwerken en de weg ernaartoe herinneren nog aan het oorspronkelijk stervormige patroon van dit fort.

 

Het immuunsysteem

Het immuunsysteem is het verdedigingssysteem van de mens met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden.

Eckhart Tolle

Jij bent hier opdat het goddelijke doel van het universum zich kan ontvouwen. Zo belangrijk ben jij!
Eckhart Tolle

Genieten van de zon is belangrijk.

Gezondheid is geen staat van zijn, maar een voortdurend proces waarin wijzelf ons lichaam mogen opleiden om zichzelf te herstellen van ziekten.